Inderach

A INDERACH envasem el teu temps en forma de llegum per què només tinguis que afegir el teu toc personal sense renunciar a una dieta equilibrada rica en lleguminoses.

Seleccionem els llegums secs de la millor qualitat per garantir les propietats del nostre producte final.

Bullim el llegum seguint un mètode tradicional per conservar les qualitats nutricionals i organolèptiques dels productes que elaborem i envasem.

Envasem i distribuïm en formats que faciliten la conservació, preparació i consum del llegum d'acord als nous cànons de la societat i tenint en compte tota la cadena de distribució: horeca, distribució alimentació i consum.

Una història...

L'empresa INDERACH, SL es va fundar el 1992 seguint una llarga tradició familiar en la cocció del llegum, de més de 10 anys.

L'empresa es va crear per satisfer un segment de mercat a partir d'un producte nou. Llegum cuit de forma natural, escorreguda i termoenvasada sense colorants per oferir nombroses avantatges als nostres clients davant d'altres formes de conservació del llegum envasat.

En 1994, el Sr. Francesc Torres compra el 60% de les accions de INDERACH, SL, per encarregar-se de la gestió comercial i administrativa de l'empresa i en 1995 s'adquireix una màquina termoformadora per innovar en la presentació i durabilitat del producte que s'allargaria fins els 3 mesos gràcies a l'envasat en atmosfera modificada.

Es en 1996, el 60% de les accions del Sr. Francesc Torres passen a la següent generació familiar i en l'actualitat na Sra. Mireia Torres s'encarrega de la direcció de l'empresa.

Per necessitats del mercat, l'any 2000 INDERACH llença tota una línia de productes de llegum congelat que complementa la seva activitat principal i li permet arribar a un àmbit de públic 

Actualment INDERACH és propietat dels germans Torres i compta amb un equip reduït de treballadors que amb l'ajuda de la tecnologia poden oferir un producte competitiu i d'alta qualitat. sense renunciar a una elaboració tradicional com ho feien les nostres àvies.